SALEMS

Pistolklubb

 Viktigt !

På grund av det rådande alvarliga pandemin läget och FHM råd så har klubben beslutat att hålla luftpistolverksamheten öppen endast för barn/ungdomar födda 2005 eller senare och då endast för dem som redan deltar i verksamheten.

 

Detta av hänsyn till de vuxna ledare som måste närvara. Träningen sker inomhus i en ganska liten lokal.

 

När FHM ändrar sina råd och rekommendationer så kommer klubben i samråd med ledarna se över när och hur vi åter kan öppna för nya deltagare.


----------------------------------------------------

Salems PK tränar och tävlar luftpistol i Skyttorpsskolan, vid Salems Centrum.

 

Barn/ungdom tränar Tisdagar och Torsdagar under skolterminen (vårtermin vecka 4 till och med vecka 17 och hösttermin från vecka 36 till och med vecka 50) mellan 18:00 till 20:00

 

Terminskort 100:- barn och 150:- vuxna.

Eller per tillfälle 20:-

I ovan avgifter ingår 50 skott och 10 måltavlor vid varje träningstillfälle.

Barn/ungdom är man upp till och med 16 år. Från och med 17 år är man ”vuxen” i förhållande till terminskortet.
Det är naturligtvis den ålder man har när man löser kortet som gäller hela terminen. Det blir därför ingen tilläggsavgift om man fyller 17 efter det att man löst terminskortet.

 

Är du intresserad att börja träna eller tävla luftpistol så kontakta oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller bara kom ner till lufthallen så berättar vi mera. Ingen föranmälan krävs och vi har kvalificerade tränare på plats.

 

Karta:

LP hallen

 

Du kan även hämta hem ytterliggare information i nedan
Mvh,

Salems Pk

Bifogad fil
Ladda ner den här filen (Lufthallen en presentation med karta.pdf)Lufthallen en presentation med karta.pdf[Hitta till lufthallen]116 kB